NOVO U PONUDI ZAVAS: zaštitna obuća GIASCO

27. rujan 2021


 

Tvrtka GIASO kombinira raznolikost i veliki entuzijazam u proizvodnji zaštitne obuće. Prisutna je na nacionalnom i međunarodnom tržištu, jer robna marka "Made in Italy" nudi certificirane proizvode za zaštitu i dobrobit stopala. Cilj tvrtke GIASCO je ponuditi udobnu i tehnološki zaštitnu obuću, štiteći tako radnike od opasnosti u raznim radnim situacijama i osiguravajući potpunu sigurnost.

GIASCO donosi na područje zaštitne obuće mnoge tehnloške inovacije.

3D je revolucionarna patentirana tehnologija koja nudi jedinstvenu cipelu s tri različita sloja brizganog poliuretana. Vanjski sloj s tvrdom smjesom osigurava maksimalnu izdržljivost pri površinskom kontaktu i izvrsna protuklizna svojstva SRC-a.
Srednji sloj s mekšom smjesom pruža udobnost tijekom hodanja.  Gornji sloj potplata osigurava bolju stabilnost stopala. Tri gustoće i kombinacija tri boje posebne su značajke generacije cipela 3D.

ZERO ABRASION: tehnologija Zero Abrasion je koža presvučena višeslojnim poliuretanom, koja pruža potpunu zaštitu gornjeg dijela od ogrebotina i oguljotina.
Ova je koža izuzetno otporna na vodu i ulja i pogodna je za one koji vole nositi čiste i lijepe cipele i nakon višemjesečne upotrebe.

3Hybrid revolucionarna je linija zaštitne obuće Giasco, koja pruža maksimalno ublažavanje energije zahvaljujući jedinstvenom dizajnu potplata.

Linija zaštitne obuće 3Hybrid spada u generaciju 3D obuće Giasco. Cipele su opremljene potplatima izrađenim od tri različi¬ta sloja različite gustoće. Svaki se sloj specijalizirao za pružanje maksimalne udobnosti i stabilnosti protiv proklizavanja stopala. Cijela linija zaštitne obuće također je opremljena stabiliza¬cijskim uloškom, koji pruža dodatnu potporu za stopala na svakom koraku.

Hard Rock Dielectric posebna je linija zaštitne obuće namijenjena osobama koje rade s električnim kabelima i izloženije su riziku od električnog udara. To je moguće zbog gumene smjese cipele koja pruža izolaciju. Zbog specifičnih materijala, obuća je dobila tri važna certifikata: kanadski (C.S.A. Z195-14) i američki (ASTM 2413-11) za električni otpor do 20.000 V tijekom 1 minute i europski za električni otpor veći od 1000 MΩ.

Našu ponudu obuće GIASCO možete vidjeti na https://www.zavas.hr/proizvod/proizvodi-skupine/23346.html,

Zadnje objave

Prilagođeno radno vrijeme ZAVAS trgovina:

Prilagođeno radno vrijeme poslovnice: Garden Mall i Westgate
 
Popis radnog vremena objavljujemo u nastavku.
 
Hvala na...

Helly Hansen Lifa Merino radna pododjeća

Helly Hansen LIFA radna pododjeća pruža izolaciju i upravljanje vlagom sa 100% LIFA vlaknima. LIFA je ultra lagana...

Zaštitite se od hladnoće jaknom Helly Hansen Haag/Manchester!

 
Zajedno, Haag/Manchester jakna i Red Lake podstava predstavljaju popularnu i praktičnu kombinaciju koja se može...

Velika promotivna ponuda BUNDI, ZIMSKIH JAKNI i TERMOFLISEVA u Studenom!

 
 
U velikoj promotivnoj ponudi radnih jakni, zimskih jakni i termoflisa pripremili smo izbor Helly Hansen modela među kojima možete...

Radna obuća za hladne i vlažne dane!

Temperature padaju i bliži se zima.
Jesu li vaši zaposlenici adekvatno zaštiteni od hladnoće i kiše?

Potpora kupcima

POTPORA ZA WEB SHOP

t: +385 1 2925 000

e: trgovina.zgm@zavas.com

ZAVAS WESTGATE

Ponedjeljak - Nedjelja:

10:00 - 21:00

e: trgovina.wgz@zavas.com
t: +385 1 335 8870

ZAVAS SUPERNOVA GARDEN MALL

Ponedjeljak - Subota:

9:00 - 17:00

Nedjelja: 9:00 - 15:00

e: trgovina.zgm@zavas.com

t: +385 1 2925 000

Pronađite trgovinu

Katalozi

Katalozi

Legenda

Povoljni popusti za veće kupovine.

Popusti vrijede za redovne cijene. Popusti se ne zbrajaju.

RADNE CIPELENiske radne cipelePoluvisoke radne cipeleVisoke radne cipeleSandale za radPapuče i klompe za radČizmePribor za zaštitnu obuću

RADNA ODJEĆARadna odjećaSezonska radna odjećaZaštitna radna odjećaDodaci radnoj odjećiMedicinska odjećaOdjeća za ugostiteljstvo i turizamHACCP radna odjeća

ZAŠTITNE RUKAVICERukavice za meke mehaničke radoveRukavice za grube mehaničke radoveRukavice za protureznu zaštituKožne i tehničke rukavice za mehaničku zaštituRukavice za zaštitu od minimalnog rizikaTemperaturno otporne zaštitne rukaviceVarilačke rukaviceRukavice za zaštitu od hladnoćeRukavice za zaštitu od vibracijaRukavice za jednokratnu upotrebuRukavice za zaštitu od neagresivnih tekućinaRukavice za prehrambenu industrijuRukavice za zaštitu od kemikalijaRukavice za zaštitu od strujeDodaci za zaštitu ruku

ZAŠTITA GLAVEZaštita oči i licaZaštita disanjaZaštita sluhaZaštita glave

INDUSTRIJSKA OPREMAZARGES Stairs and PlatformsSpremnici za transport i skladištenja

SIGURAN RAD NA VISINIOsobna zaštitna opremaLjestveRadne skele

Košarica je prazna
SloHrv